Jelentkezz be egy konzultációra! 06 20 4863533
Kapcsolódj az áramlathoz! Gyorsan és könnyedén...

Referenciák

“A théta módszere számomra nagyon testhez álló, mert ellazult állapotban, biztonságos légkörben élhetjük meg az addig meg nem élt érzéseinket és ráláthatunk addigi korlátozó működéseinkre.Könnyedén, gyorsan, erőlködés nélkül. Nagyon szeretem a meditációt is, amivel eljutunk ebbe a théta állapotba, ahol tényleg nincsen lehetetlen. Számos változást tapasztaltam az életemben és az erejét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy most minden segítséget megkapok, hogy azzal foglalkozom, amit szeretek és olyanokkal vehetem körül magam, akiket szeretek. Ajándékként élem meg ezt a módszert és nem habozom továbbadni!:)”

“Nálad tanulni szuper volt. Úgy tudtad átadni azt a rengeteg tudást, hogy végig könnyed hangulat volt.
Nagyon jól összetartottad a csapatot. Érthetően és egyszerűen kommunikáltál felénk. Ami a legjobban tetszett, az az hogy le tudtad hozni a földre ezt a módszert a maga teljességében. Köszönjük!”

“Timinél tanulni egyben játék, feltöltődés, és mély megértés. Nagyon gördülékenyen tartja a tanfolyamot, könnyen, érthetően magyaráz, jó példákkal és humorral fűszerezve. Ez adja az előadásainak azt a játékosságot, ami miatt szívesen vagyok a hallgatósága. Odafigyelő, törődik a csoporttagokkal, és rendkívül hatékony. Keretek között tudja tartani a beszélgetést, a tananyag megbeszélésére elég idő jut a hozzászólások mellett is, nem megy át sztorizásba a tanfolyam, de mindenki szóhoz jut mégis. Jó előadó, felkészült, és imádja, amit csinál. Bátran ajánlom a tanfolyamait, konzultációit!”

“Varázslatos 3 napot töltöttünk Timivel! Igazán lelkiismeretes tanár, nagyon lelkesítő, és minden támogatást megad, hogy a gyakorlatban is használni tudjuk a kapott tudást. Legjobban a finoman hedonista spirituális útbaigazításai nyűgöznek le. És azóta egyre szaporodnak az apró csodák az életemben… “

Azóta sok minden történt, történik az életemben. De a legmegdöbbentőbb élményem a kurzus után az volt, hogy míg előtte teljesen kétségbeesetten kerestem a kiutat akkori helyzetemből, a tanfolyamot követően olyan lelki béke árasztott el, hogy úgy éreztem nem is kell kiút. Minden úgy jó, ahogy van:) És mint ahogy azt saját tapasztalatainkból tudjuk, pontosan ez az elfogadás, megadás – ami nem lemondást és beletörődést jelent – a titka annak, hogy csodálatos változásokat indíthassunk el életünkben.

A hónapok elteltével egyre több egyértelmű jelet kaptam, hogy minden ellenállásom ellenére valamiért el kell végeznem ezt a tanfolyamot, így végül jelentkeztem Timihez. Egy nagyon barátságos hangulatú kis csoportban tölthettem el ez a három napot, amit folyamatos egymásra figyelés, pont elegendő elmélet és sok-sok gyakorlat jellemzett. A napokat meditációval kezdtük, és ez az úgynevezett Theta állapot, amibe kerültünk és amiben Timi az egész nap folyamán megtartott minket hihetetlen nyugalmat és éber jelenlétet eredményezett. A sok új információ és az új támogató programok a három nap végére teljesen betöltöttek. Olyan érzés volt, mintha egy hatalmas áldásözön zúdult volna rám.

Mikor először hallottam a Theta Healing-ről, úgy voltam vele, bármilyen fantasztikus dolgokat is mesélnek róla, én már annyi tanfolyamon és mindenféle hókuszpókuszon voltam, hogy nincs szükségem többre. Csak azt a nem jelentéktelen tényezőt nem mértem fel, hogy hiába a sok kísérlet, ha a hitrendszeremben van valami, ami gátolja, hogy ezek ténylegesen hathassanak rám és általuk a kívánt változásokat bevonzhassam az életembe. A Theta Healing, – mint utóbb kiderült számomra -, pont ezeket az akadályozó hitrendszereket oldja fel.

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani?

Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

2011-2015 Thetahullám - © Minden jog fenntartva.

Telefon: 06 20 4863533 - E-mail: info@thetahullam.hu