Jelentkezz be egy konzultációra! 06 20 4863533
Kapcsolódj az áramlathoz! Gyorsan és könnyedén...

Hitvallás

Már 17 éve támogatom hivatásszerűen azokat, akik tenni szeretnének az eredményességük és az elégedettségük növelés területén.

Szeretem ezt a szót, hogy hivatásszerűen, mert ez az. Imádom, amivel foglalkozok, látom az eredményeket, és mindezt úgy tudom megtenni, hogy mindenkinek a lehető legjobb, és legkomfortosabb legyen.

Nekem is. Csak úgy tudok másokat kísérni az útjukon, ha az enyém rendben van. Ezért rendszeresen szakítok időt önfejlesztésre, tanulásra, hetente többször jógázok, jókat borozok a férjemmel, és ha csak lehet, kint vagyok a természetben. Hiszem, hogy csak egy kiegyensúlyozott, harmonikus ember tud maga körül harmonikus légkört, vállalatot, környezetet teremteni. Fontos számomra a hitelesség.

17 évig a tréning, coaching területét ölelte fel a munkám és 3 éve a ThetaHealing hozta meg azt az áttörést, amire már régóta vágytam. Azóta a gyógyítással is foglalkozom. Gyógyítunk együtt, Te, Én és a Teremtő. Lecseréljük azokat a tudatalatti működéseidet, amik akadályoznak, és ez fantasztikusan meggyorsítja a tudatosan elhatározott irányok megvalósulását.

Mindegy, hogy, tréninget tartok, coacholok vagy thétázok, mindig ezt keresem: mitől lesz neked jobb? Mi az a vágyott jövőkép, ami rávehetne a változásra? Miért akarsz majd tovább lépni? Mi az, ami már most is jól megy, vagy valaha jól ment, és segítheti az elégedettséged és az eredményességed? Mik azok a tudatos vagy tudatalatti gátak, amik akadályoznak, a legjobb szándékod ellenére?

Ha neked is fontos, hogy neked jobb legyen, hogy egészségesebb, eredményesebb és elégedettebb légy, ha szeretnél egy kedves, érett, játékos, és szeretetteli támogatót az életedbe, gyere, és ismerkedj meg velem!

Szeretettel várlak az ingyenes nyílt teadélutánokon, egy konzultáción, vagy a tanfolyamokon.

Theta Healing DNS1 alaptanfolyam, tanár és konzulens

DNS2 haladó tanfolyam, tanár és konzulens

Teremtés és Bőség tanfolyam,  tanár és konzulens

Game of Life Siker tanfolyam, tanár és konzulens

Timi

 

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani?

Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

2011-2015 Thetahullám - © Minden jog fenntartva.

Telefon: 06 20 4863533 - E-mail: info@thetahullam.hu