Jelentkezz be egy konzultációra! 06 20 4863533
Kapcsolódj az áramlathoz! Gyorsan és könnyedén...

Bemutatkozás

Theta Healing DNS1 alaptanfolyam, tanár és konzulens

DNS2 haladó tanfolyam, tanár és konzulens

Teremtés és Bőség tanfolyam,  tanár és konzulens

Game of Life Siker tanfolyam, tanár és konzulens

Monostori Tímea vagyok, 1975-ben születtem. Kislány korom óta gyógyítással, tanítással szerettem volna foglalkozni, ezért érdeklődési körömnek megfelelően végeztem tanulmányaimat az ELTE-n, matematika szakon. Később megismerkedtem alternatív és spirituális gyógyító módszerekkel és felfedeztem, hogy ezek a szelíd terápiák, melyek Istennel együtt működve, a természettel összhangban gyógyítanak mennyire csodálatosan hatékonyak.

2000 Óta foglalkozom emberek életének a jobbá tételével, először készségfejlesztő trénerként. Több, mint 15 000 ember vett részt a képzéseimen az elmúlt évek alatt! 2008 óta foglalkozom spiritualitással, először jógával,  A ThetaHealing volt az módszer, ami segített kiteljesíteni a fejlesztő, gyógyító munkámat.

Amióta ismerem a ThetaHealing technikát, azóta az azonnali gyógyulások/változások megtapasztalása mindennaposak a saját és az általam képzett terapeuták életében is.

Nagyon erőteljes gyógyító módszer, de amellett, hogy gyógyító hatásai vannak, személyiségünk fejlesztésére, életkörülményeink javítására is lehet használni. Ha anyagi helyzetünk megváltoztatására van szükség nagyon gyors ütemű javulásokat tudunk elérni, ha párkapcsolatunk romokban hever, ott is nagyon gyors pozitív változásokra számíthatunk, mert a ThetaHealing az azonnali változások, a feltétel nélküli szeretet terében dolgozik, nagyon egyszerű, gyors és szeretetteljes kezelés. Életünk bármely területén felhasználhatjuk: fizikai (akár gyógyíthatatlannak vélt betegségeknél is, legjobb eredményeim az autoimmun betegségeknél vannak!) lelki problémák esetén és egyéb, pl. minőségi élet körülményeinek a megteremtésére. Szerencsére mindezt már saját és nagyon sok ember pozitív tapasztalata alapján is mondhatom.

ThetaHealing tanárként konzulenseket képzek és feladatomnak tartom ennek a módszernek a népszerűsítését és azt az életmódot, melynek hatására egyre több embernek válik az élete jobbá, örömtelibbé, boldogabbá és tudatosabbá, azáltal, hogy felfedezzük saját intuitív és teremtő képességünket és felismerjük felelősségünket ebben a folyamatban.

ThetaHealing terapeutaként is dolgozok, ilyenkor a pácienst theta tudatállapotba viszem. A tudattalanból feljönnek azok az emlékek, melyek hatására jelenlegi problémáinkat, szenvedéseinket megérthetjük. Megtaláljuk azokat a negatív érzelmi és gondolati mintákat, melyek a szenvedéseinket okozzák. Speciális módszerrel oldjuk a problémákat okozó blokkokat, majd pozitív mintákat töltünk le, melyek hatására életünk javulásnak indul. És ami jó benne, hogy ha a tudattalanunkat megváltoztatjuk, akkor életünk körülményei is nagyon gyorsan pozitív irányba változnak.

A terápián még gyakran alkalmazok manifesztációkat (teremtéseket), pszichikai szennyeződésektől történő tisztítást, átok- és rontás levételt, régi negatív fogadalmak (pl. szegénységi vagy cölibátusi) megszüntetését minden térből és időből, megtapadt szellemek fénybe küldését. Lélekrészek visszaszerzését és visszaadását az EGÉSZségért, lélektárs/ikerlélek bevonzást. Elhunyt szerettek, felettes én, angyalok, felemelkedett mesterek közvetítését. Szabadon szálló emlékek oldását, összetört lélek újjáépítést vagy magzati időszakban keletkezett blokkok, traumák oldását. A kezelések mindenkinél egyénre szabottak, mindig a kliens kívánságának megfelelően történnek.

A Theta Healing tanfolyamokon átadom mindezt a technikát és segítek, hogy ezzel a csodálatos módszerrel Te is képes legyél segíteni másoknak és önmagadnak a legmagasabb és legjobb úton-módon.

2013 januárjában végeztem el az alap ThetaHealing tanfolyamot, azóta folyamatosan tartok konzultációkat, folyamatosan képzem magam. Személyesen Vianna Stibalnál, a ThetaHealing alapítójánál kaptam tanári végzettséget Zágrábban 2014 februárban. Magyarországi tanárom Nagy Szilvia. Klienseim elégedettek és nagyon sok pozitív változásról szoktak beszámolni. Emellett folyamatosan tartok ThetaHealing tanfolyamokat országszerte, ezeken a tanfolyamokon mindig csodálatos megtapasztalások történnek. Kedvesnek és támogatónak szoktak mondani, mert mindig lelkesen és odaadóan végzem gyógyító tevékenységemet, mert tudom, hogy csak barátságos, biztonságos és elfogadó légkörben eredményeket elérni.

Röviden számokban:  

400+  konzultáció  

17 év oktatói tapasztalat, +15 000 elégedett résztvevő

7 év jóga tapasztalat 

Ha bármelyik városból, akár külföldről szeretnél jelentkezni tanfolyam szervezőnek, szívesen fogadom a megkeresést, akár kisebb csoportok esetén is – magyar vagy angol nyelven tartok képzéseket.

Fejlesztési Tanulmányaim

Tanárképzés ELTE TTK

Trénerképzés Ad Sidera Kft

Feldolgozás technika Boros András

Human Synergistics tanácsadó, tréner Flow csoport

Team coaching Gestallt akadémia

Önismereti képzések, Boros András

Theta Healing Institute of Knowledge (THInK®)-nél szerzett végzettségeim:

Theta Healing DNS1 alaptanfolyam, tanár és konzulens

DNS2 haladó tanfolyam, tanár és konzulens

Teremtés és Bőség tanfolyam,  tanár és konzulens

Game of Life Üzleti siker tanfolyam, tanár és konzulens

DNS3 Konzulens

Intuitív anatómia konzulens

Ideális testsúly konzulens

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani?

Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

2011-2015 Thetahullám - © Minden jog fenntartva.

Telefon: 06 20 4863533 - E-mail: info@thetahullam.hu