Jelentkezz be egy konzultációra! 06 20 4863533
Kapcsolódj az áramlathoz! Gyorsan és könnyedén...

Sikerek, tapasztalatok

“Timihez burn out – munka okozta teljes kiégés – miatt fordultam szeptember elején. Annyira el voltam keseredve emiatt, hogy már már undorral gondoltam a cégemre, és hogy soha többé nem szeretnék ezzel foglalkozni, elég volt ez a 10 év…

Timi már egy alkalom után elérte, hogy ne legyen bennem ez a hatalmas feszültség, és hogy a jövőben ne fordulhasson elő. Egy rakás “magyaros”, munkával kapcsolatos tévhitet sikerült tisztába tenni, így felszabadultabb lehettem.

A második alkalommal elértük azt, hogy újra dolgozni tudjak, szépen, fokozatosan és jó kedvvel, hogy igazán élvezhessem az új projektet, amit kigondoltam, de egyszerűen nem tudtam eddig belevágni. Valamint dolgoztunk a legnagyobb mumusommal (ami sok más nő életében is mumus), a fogyás témával. Kis korom óta mindig voltak problémáim ezzel; volt, hogy nagyon lefogytam, aztán visszahíztam, és ez így ment, de az utóbbi 8 évben nem tudtam úgy igazán rávenni magam, hogy belekezdjek a sok-sok múltbéli sanyargatás miatt. Úgy gondoltam, hogy fogyni csak szenvedéssel lehet. 2 hete jártam Timinél, hogy foglalkozzunk ezzel, és érezhetően elindult a változás.

Még a párom és a nagymamám is megjegyezte, hogy láthatóan lement már néhány kiló. Minden fejben dől el, és most ott tartok, hogy lehet finomakat enni, és jól esik a mozgás is. Nem kínszenvedésként gondolok ezekre, mint azelőtt. Timi említette, hogy saját magam is megtanulhatom a ThetaHealinget, de az az igazság, hogy annyira szeretek Timivel dolgozni és elmenni hozzá, hogy hiányozna az egész folyamatból Timi személyisége és az a nyugodtság, amit magával hoz egy ilyen alkalomra. Mindenkinek ajánlani tudom már csak arra is, hogy felnyissa a szemét és egy önismereti úton, kalandon és fejlődésen induljon el :)”

A véleményt V. Timi írta nekem, az angol oktatás egyik guruja

 

Várlak téged is szeretettel:

Monostori Timi

 

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani?

Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

2011-2015 Thetahullám - © Minden jog fenntartva.

Telefon: 06 20 4863533 - E-mail: info@thetahullam.hu