Jelentkezz be egy konzultációra! 06 20 4863533
Kapcsolódj az áramlathoz! Gyorsan és könnyedén...

Mire számíthatsz egy ThetaHealing® konzultáción?

Amit kínálok neked:

  • Feltétel nélküli figyelmet
  • Megitélés mentes, barátságos, biztonságos légkört
  • Nevetést és papírzsepit, majd meglátjuk, melyikre lesz szükség
  • Olyan kérdéseket, amik lehet, hogy meglepőek, de nagyon gyorsan vezetnek a probléma okáig, amit ha engeded, kigyomlálunk, és behelyettesítünk pozitív érzésekkel és tapasztalásokkal.

Témák például:

  • bármilyen lelki nehézségen, fizikai gondon, érzelmi akadályon, vagy csak egyszerűen segítek, ha szeretnéd jobban kibontakoztatni tehetségedet
  • ha szeretnél sikeresebb lenni egy adott témában, például munka, kapcsolatok, zene, sport
  • ha letöltéseket/gyógyítást/energetikai nagytakarítást szeretnél magadra, vállalkozásodra, otthonodra, háziállatodra, növényeidre
  • ha szeretnéd megtanulni, hogyan védd le magad energetikailag a negatív érzelmi és gondolati minták ellen és hogyan maradj /légy újra pozitív, vidám, erőteljes, energikus,
  • bármilyen betegségen, amitől szeretnél megszabadulni

A ThetaHealing® konzultáció személyesen, telefonon vagy interneten keresztül (Skype) történhet. Elfogalt vagy vidéki ügyfeleimmel skype-on foglalkozom. A Théta technikához nincs szükség fizikai kontaktusra, mivel a kezelések ugyanolyan hatékonyak távolról, mint azok, ahol a kliens ténylegesen jelen van.

A cél, hogy minél rövidebb idő alatt elérjük a kívánt változásokat, a legmagasabb etikával és integritással. Ha úgy érzed egy-két konzultáció után, hogy a módszer működik, de nem szeretnél máshoz kötve lenni és a konzultációs díjat fizetni, akkor gyere el egy tanfolyamra, ahol 3 nap alatt rengeteg mindenen dolgozunk, és megtanulhatod a használatát a magad és mások életének jobbítására.

Amennyiben ki szeretnéd próbálni ezt az új, legtöbb esetben életmegváltoztató módszert, küldj egy emailt a monostori.timea@thetahullam.hu címre.

A konzultáció befektetése 15.000 Ft – mely az első alkalommal tartalmaz egy rövid tájékoztatást a Théta Technika működéséről. Hossza 60 perc, ebbe nagyon sok hitrendszercsere beazonosítása és lecserélése belefér.

A konzultációk, tanfolyamok helye:

1024 Budapest, Forint utca 9. 3/3 Mo-Ti-Vál Lak

vagy pedig skype-on, a vidéki és nemzetközi klienseimmel online dolgozom.

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani?

Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

2011-2015 Thetahullám - © Minden jog fenntartva.

Telefon: 06 20 4863533 - E-mail: info@thetahullam.hu