Jelentkezz be egy konzultációra! 06 20 4863533
Kapcsolódj az áramlathoz! Gyorsan és könnyedén...

Mi a ThetaHealing®?

Változtasd meg a gondolataidat, és megváltozik az életed…

A ThetaHealing® a testi/lelki terápiák körébe tartozik, mint alternatív gyógyító rendszer. Bejegyzett védjegyű természergyógyászati módszer. Egyaránt alkalmazható terápiás kezelésként és öngyógyító meditációként, hiszen a módszer a fizikai, lelki és érzelmi jól-lét elősegítését célozza. Egy meditációs folyamat, amellyel nagyon gyorsan elérjük a Theta agyhullámot, ahol energetikailag hozzuk létre a testünkben a fizikai, érzelmi, spirituális és szellemi gyógyulást. A Teremtő energiát kérjük fókuszált, összpontosított gondolatokon keresztül a változás megteremtésére. A módszert Vianna Stibal kezdte először használni, majd tanítani, amikor saját rákbetegségét gyógyította a módszerrel.

A ThetaHealing® mindenki számára egyszerűen elsajátítható, nem alapul semmilyen valláson, és nem zár ki semmilyen vallást, a módszert mindenki könnyedén használhatja. Egyetlen kívánalom, hogy a használója elfogadja egy magasabb tudatosság létezését, és azt, hogy a gyógyulás/változás a legmagasabb és legjobb módon történik.

Az alkalmazott technika igen egyszerű. A Theta Gyógyító tudatosan Theta agyhullámokra hangolódik, ezáltal összekapcsolódik a Legmagasabb Tudatossággal. Ezután a folyamat során beazonosított negatív tudatalatti hiedelmeket újra programozza a megfelelő pozitív választásra, s tanúja az átalakulás létrejöttének. A változások lehetnek finomak vagy erőteljesek. Minél mélyebbre sikerül ásni a megváltoztatandó témában, esetleges traumákban, félelmekben, annál nagyobb változás történik az életedben, és annál többet tudsz tenni saját magadért, másokért. Az eredmények csodálatosak.

Ha szeretnél többet tudni a módszerről, gyere el egy nyílt napra, egy konzultációra, vagy tanuld meg egy alap tanfolyamon. Olvashatsz a módszerről a hivatalos angol nyelvű honlapon, www.thetahealing.com ahol videókat, leírásokat és esetpéldákat is találsz.
Kérdés esetén fordulj Timihez bizalommal!

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani?

Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

2011-2015 Thetahullám - © Minden jog fenntartva.

Telefon: 06 20 4863533 - E-mail: info@thetahullam.hu