Jelentkezz be egy konzultációra! 06 20 4863533
Kapcsolódj az áramlathoz! Gyorsan és könnyedén...

Hogyan működik a ThetaHealing®?

Az alkalmazott technika igen egyszerű. A Theta Gyógyító tudatosan Theta agyhullámokra hangolódik, ezáltal összekapcsolódik a Legmagasabb Tudatossággal. Ezután a folyamat során beazonosított negatív tudatalatti hiedelmeket újra programozza a megfelelő pozitív választásra, s tanúja az átalakulás létrejöttének. A változások lehetnek finomak vagy erőteljesek. Minél mélyebbre sikerül ásni a megváltoztatandó témában, esetleges traumákban, félelmekben, annál nagyobb változás történik az életedben, és annál többet tudsz tenni saját magadért, másokért. Az eredmények csodálatosak.

Bármilyen korlátozó tudatalatti minta törlése és pozítív minta betöltése csak és kizárólag a kliens beleegyezésével történik és történhet! Aki ezzel a technikával dolgozik, az a Teremtőhöz kapcsolódik és a feltétel nélküli szeretet teréből dolgozik. A kliens engedélye kell minden változtatáshoz, e nélkül csak feltétel nélküli szeretetet és őrangyalokat küldhetünk az illetőnek. Természetesen minden, amit magunkon változtatunk, az hatással van a környezetünkre, hiszen energetikailag össze vagyunk kötve, de rajtuk csak a mi változásunk hatása érvényesül, rajtuk direktben nem változtatunk semmit!

Ha szemléletes példát szeretnél arra, hogyan is működik a gyakorlatban, javaslom a Mátrix című filmet, amikor Neo kung-fuzik

Mint minden hitre alapuló filozófia esetén, nincs objektív bizonyítéka annak, hogy létezik egy ilyen erő. Ahhoz, hogy a ThetaHealing® gyógyítás hatásos legyen, bizonyos szintű, a teremtő energiába vetett hitre szükség van.

Azok számára, akiknek hite van, nincs szükség bizonyítékra. Akiknek nincs hite, végtelen bizonyíték sem elegendő. Minden nagy ötletet nevetségesnek tartottak először…. Nem kell benne hinni, csak elgondolkozni azon, hogy MI VAN HA MŰKÖDIK?

A módszerrel dolgozhatunk:

  • fizikai betegségeken
  • harmonikus párkapcsolatok kialakításán
  • üzleti és pénzügyi sikerek elérésén
  • a gyermek 6 éves koráig az anyán keresztül gyógyíthatjuk a gyereket
  • ideális testsúly megtalálásán és megtartásán
  • bármilyen lelki problémán (elfogadás, szeretet, önbecsülés, önbizalom)
  • stresszkezelésen, nemet mondáson, határok kijelölésén
  • kómában lévőkkel a felsőbb énjükön keresztül tudunk beszélni és gyógyítani
  • kapcsolatot teremthetünk őseinkkel és leendő gyermekeinkkel

Rengeteg mindenre használható ez a technika. Felsorolni több oldal is kevés lenne! Ami biztos, hogyha egyszer valaki rátalál erre a módszerre, érzi a hatásait, akkor óriásira tárul az a horizont, ahogyan ez beépül a mindennapokba, attól kezdve, hogy a beteg cicámnak gyógyító energiát küldök azon át, hogy a lakásom ajtajainak letöltök egy kis védelmező energiát egészen addig, hogy a feltétel nélküli szeretet energiáját használom ahhoz, hogy a hivatali ügyem a legjobb úton, módon, mihamarabb intéződjön el.

A módszer nem igényli, hogy naponta több órát meditálj, hogy felvegyél vagy elhagyj étkezési és egyéb szokásokat. Csak menj a Teremtő energiába, a feltétel nélküli szeretet terébe, add ki a kérésedet és tanusítsd a megérkezését. Ha megtörténik a változás egyből, az is jó, ha pedig még van akadály, akkor ássunk egy kicsit, és nézzük meg, milyen korlátozó hitrendszereket kell lecserélni ahhoz, hogy működjön a kérés.

A legfontosabb felfedezés azonban az volt, hogy a ThetaHealing® technika másoknak is megtanítható. Vianna Stibal a ThetaHealing® alapítója több ezer embernek tanította és tanítja ma is világszerte ezt a technikát. Elmondása szerint ez élete legcsodálatosabb tapasztalata!

A ThetaHealing® nem más, mint az “Életed elérhető csodája”

Ha szeretnél többet tudni a módszerről, gyere el egy konzultációra, vagy tanuld meg egy alap tanfolyamon. Olvashatsz a módszerről a hivatalos angol nyelvű honlapon, www.thetahealing.com ahol videókat, leírásokat és esetpéldákat is találsz.

Kérdés esetén fordulj Timihez bizalommal!

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani?

Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

2011-2015 Thetahullám - © Minden jog fenntartva.

Telefon: 06 20 4863533 - E-mail: info@thetahullam.hu