Jelentkezz be egy konzultációra! 06 20 4863533
Kapcsolódj az áramlathoz! Gyorsan és könnyedén...

A ThetaHealing® története

1995-ben Vianna Stibal, természetgyógyász, masszázs terapeuta, intuitív látó, felfedezte, hogy a módszerrel amivel a leolvasásokat végezte azonnali gyógyulást tudott előidézni.

Viannának, aki három gyerek édesanyja egy napon rákot diagnosztizáltak a jobb combcsontjában. Mindent kipróbált az elérhető hagyományos és alternatív gyógyítási módszerek közül, de sikertelenül. Ezt követően fedezte fel, hogy azzal az egyszerű technikával amit a leolvasásoknál használt gyógyítani képes. A lába ezzel a módszerrel teljesen meggyógyult. Ezt a technikát és tudást Vianna beépítette a gyógykezelésekbe és a tanfolyamok anyagába melyeket tartott.

Miután szerette volna megérteni hogyan működik ez a technika egy orvos segítségét kérte, aki egy elektrocefalográf segítségével kimutatta, hogy ezzel a technikával Théta agyhullám aktivitás látható. Vianna hosszú éveken keresztül alkalmazta ezt a technikát ügyfeleinél és azt figyelte meg, hogy a Théta agyhullám által érik el a gyógyulást.

Több ezer klienssel szerzett tapasztalata szerint ez a meditáció nem csak arra használható, hogy a teremtő energiával összekapcsolódjunk, hanem arra is, hogy ezzel az energiával megváltoztathatod a betegséghez kapcsolódó érzelmeket és valóságnak hitt elképzeléseket.

A legfontosabb felfedezés azonban az volt, hogy a ThetaHealing® technika másoknak is megtanítható. Vianna Stibal a ThetaHealing® alapítója több ezer embernek tanította és tanítja ma is világszerte ezt a technikát. Elmondása szerint ez élete legcsodálatosabb tapasztalata!

Azóta a világ számos országában képez ThetaHealing® tanárokat (Zágráb, Izrael, Oroszország, Japán, Brazília…) és több 10 000 ember végezte el a képzéseket a tanítványainál. Mexikóban és Japánban kórházakban használják a technikát és néhány iskolában tananyag. Vannak olyan országok, ahol ha nővérként akarsz dolgozni, ez előny a jelentkezésnél.

Továbbiakat olvashatsz a technikáról, referenciákról, gyógyulásokról a hivatalos amerikai honlapon:

www.thetahealing.com

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani?

Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

2011-2015 Thetahullám - © Minden jog fenntartva.

Telefon: 06 20 4863533 - E-mail: info@thetahullam.hu