Jelentkezz be egy konzultációra! 06 20 4863533
Kapcsolódj az áramlathoz! Gyorsan és könnyedén...

Haladó kurzus

szines kavics(1)

A haladó kurzus segíti és gyorsítja az alap tanfolyamon tanultak alkalmazását, a Theta Healing megértését. Megtanulod, hogyan hozz be bámulatos változásokat az életed minden szintjén. A Theta Healing Haladó kurzus tökéletes kiegészítője lehet olyan más gyógyítási módszereknek. Ezen kívül fokozhatja még az olyan kognitív terápiák eredményeit is, mint a hipnózis, belső utaztatás és NLP.

A kurzusról:

 • A Létezés Első Síkján megtanulod, hogyan használd mindennapjaid során a kristályokat, ásványokat és fémeket. Képes leszel újraprogramozni és feltölteni őket olyan különleges célokra, mint a gyógyítás, teremtés és védelem.
 • Az utazás a Második Síkon folytatódik, ahol szerves anyagokkal dolgozol, így virággal, növényzettel, fával, fűvel. Tehetséges kertésszé válsz, aki növényeket gyógyít és megtanítja nekik, hogyan legyenek erősek, ellenállóak és gyönyörűek.
 • A Harmadik Síkon tanulod meg az állatok gyógyítását. Azt is megtanulod, hogyan foglalkozz egy házzal, ha el akarod adni vagy meg akarod venni, és miként programozd sikerre a vállalkozásodat, hogy megteremtse számodra a vágyott bőséget.
 • A Negyedik síkon Őseiddel találkozol, és lehetőséged van egy elhunyt Szeretteddel, leendő gyermekeddel vagy háziállatoddal beszélni.
 • Az Ötödik Síkra érkezünk. Itt megtanulod, hogyan kommunikálj Felsőbb Éneddel, Angyalokkal és Megvilágosodott Mesterekkel.
 • A Hatodik Sík magába foglalja az Univerzum összes törvényét, mint amilyen az Igazság, a Mozgás és az Idő törvénye. Megtanulod manipulálni az Idő törvényét, és többé nem fog kényszeríteni téged.
 • Az utolsó állomás, a Hetedik Sík a Végtelen Szeretet, Bölcsesség és Harmónia tere. A változás exponenciálisan gyorsul, ahogyan egyre többször használod ezt a teret a saját valóságod kialakításához. A Hetedik Síkon való manifesztálás nem kerül majd erőfeszítésbe, azonnal megtörténik, és változásokat hoz az életedbe. Itt teremtesz együtt az Istenivel.
 • Megtanulod érzések azonnali megváltoztatását, így az olyan negatív érzések, mint a szomorúság, kétségbeesés, szégyen vagy harag átformálását szeretetre, együttérzésre, boldogságra és örömre.
 • Megtapasztalsz csodálatos gyógyítási technikákat, mint például a Megtört Lélek gyógyítása, és a Szeretet küldése a Bébinek az Anyaméhben
 • A Felsőbb Éned, Angyalok, Nagymesterek és Isteni Bölcsek csatornázását

 

A THInK által régiónkra meghatározott ár: 400 USD, azaz 112 000 Ft

Vannak tanárok, akik ennél kevesebbért tanítanak, de Vianna-nak, az alapítónak kifejezett kérése, hogy ne az árakkal versenyezzünk. Válassz olyat, aki tiszteli a tudást és a tanárát!

Ösztöndíjra (árengedményre) és Fizetési Tervre/Részletfizetésre van lehetőség egyéni elbírálás alapján. A részletekért e-mailben kérhetsz tájékoztatást.

Ismétlőknek 50 %-os kedvezmény.

 

Mikor és hol lesz a tanfolyam?

 

Helyszín: Sofia Studio Budapest

Ha nem budapesti vagy, szívesen tartok tanfolyamot vidéken is, keress meg, beszéljük!

 

Létszám limit: maximum 10 fő!

 

Időpont:  2017. május 5-7                                    (Jelentkezési határidő: 2017. május 3.)

 2017. május 5. (péntek)                                   15:00 – 20:00

 2017. május 5.-7. (szombat, vasárnap)       9:30 – 16:00

 Szabad helyek száma: 8 hely!

Jelentkezési folyamat:

 • Kérlek, jelentkezésnél írd meg a számlázási címed.
 • A jelentkezést követően díjbekérőt küldök számodra az utaláshoz szükséges információkkal.
 • A helyed a tanfolyamon az utalás teljesítésével lesz biztosított, ha a részvételi díj megérkezett a számlára. A helyeket a részvételi díjak beérkezésének sorrendjében tudom biztosítani.
 • A számlát a pénzügyi teljesítést követően állítjuk ki, és az emailben megadott címre (e-számla esetén e-mail címre) 14 napon belül elküldjük.
 • A számlán a szolgáltatás egyéb üzletviteli tanácsadásként vagy tréningként szerepel.
 • Kérdéseiddel forduljon bizalommal hozzám az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Jelentkezz most!

Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Üzenet:*

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani?

Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

2011-2015 Thetahullám - © Minden jog fenntartva.

Telefon: 06 20 4863533 - E-mail: info@thetahullam.hu