Jelentkezz be egy konzultációra! 06 20 4863533
Kapcsolódj az áramlathoz! Gyorsan és könnyedén...

Könyvajánló

konyv11995-ben a háromgyermekes Vianna Stibal-nél súlyos nyirokrendszeri rákot diagnosztizáltak. Miután a modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, végső elkeseredésében Vianna a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére. Őt magát is megdöbbentette az eredmény, hogy szinte azonnal javulni kezdett az állapota. A módszert ezután másokon is alkalmazni kezdte, egymást követték a csodás gyógyulások.

A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.

A módszer könnyen tanítható, megtanulható és rendkívül hatásos. A könyv bemutatja, hogyan érhetjük el tudatosan a théta-állapotot, mit kell tennünk, hogy csupán hitrendszerünk és félelmeink megváltoztatásával megszüntessük betegségeinket. Ha útmutatása szerint kapcsolódunk a mindenség legmagasabb szintű szeretetéhez és energiájához, testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.
Ha érdekel a technika a gyakorlatban, és szeretnéd egy szakértőtől megtanulni, jelentkezz be már ma egy időpontra Timihez!

http://ujkonyvek.hu/Vianna-Stibal-Theta-Healing—Egy-kiveteles-energi

 

konyv2A híres-hírhedt stanfordi börtönkísérletek atyja, Philip Zimbardo szociálpszichológus kollégájával, John Boyddal több évtizedes kutatásaik során arra a következtetésre jutottak, hogy az időhöz való viszonyunk – anélkül hogy tudnánk róla – döntően befolyásolja a magánéletünket, munkánkat, karrierünket, viselkedésünket és kapcsolatainkat. Ha tisztázzuk az időhöz való viszonyunkat, könnyebben kezelhetjük mindennapi problémáinkat, konfliktusainkat és sikeresen elkerülhetjük a hibás döntéseket.

Hallottál már ilyen párbeszédet? „Lazíts már egy kicsit, ne dolgozz annyit, gyere igyunk egy fröccsöt!” Mire a másik: „Inkább te is a jövődet építenéd, ilyen korban már rég máshol kéne tartanod!”

Miért van az, hogy az egyik ember nem törődik a jövővel, az érdekli, hogy a jelen pillanatot hogyan élvezheti a legjobban, míg más akcióterveket készít, célokat tűz ki, a jövője motiválja rengeteg munkára? Melyik a jobb? Egyik sem, de egymást a sírba tudják vinni

Aztán vannak olyanok, akik pontosan tudják, mit kellene tenniük, de a „nekem úgysem sikerül semmi” elve miatt neki sem fognak.

Ezek az emberek nem akaraterőben vagy lazítási képességben különböznek, hanem egyszerűen más az uralkodó időszemléletük. Jelenhedonista, jövőorientált, múltnegatív, jelenfatalista… Az időszemlélet azonban megváltoztatható!

Ha bővebben érdekel, és jobban meg akarod érteni a magad, vagy a másik működését, ajánlom neked ezt a könyvet szeretettel. Találsz benne sok érdekes, olvasmányos leírást és javaslatokat is. Ha pedig szereted, ha nem egyedül kell megoldanod a dolgokat, segítséget szeretnél a gyors változtatáshoz, akkor jelentkezz be hozzám egy konzultációra!

http://www.libri.hu/konyv/john_boyd.idoparadoxon.html

 

 

konyv3Ahol a tragédia megütközik a örökkévalósággal

William P. Young

Két éve stabilan őrzi helyét a magyar könyves toplistákon. Ahogy teszik ezt minden nyelvű társai szerte a világban. Sokakat izgat, hogy mi lehet a titka. Sokan egész egyszerűen abban látják a titkot, hogy jó olvasni ezt a könyvet… Ezt a könyvet, aminek magyarul a 10. kiadása – benne a 100 000. példány – érkezik a könyvesboltokba. Kár lenne kihagyni! Kár lenne lemaradni róla! A Viskó (The Shack) egy regény, aminek sikerével – és tartalmával – még a Forbes Magazin is foglalkozott… Nem gyakran fordul elő! (2009. június 8.) Egy, a telepesek által elhagyott rozoga, rossz emlékeket idéző viskó (A Viskó) egyszeriben döbbenetes titkok tárházává válik, ahol izgalmas találkozások során a megbocsátás gyógyító ereje és hatalma is felragyog a sebzett szív számára. William P. Young megrázó regénye az utóbbi idők egyik legnagyobb könyvsikere, rövid idő alatt több mint 10 millió példányban fogyott el! A sok vitát kiváltó regényről azt tartják, hogy olyan hatással lehet a mai nemzedékre, mint a Zarándok útja a maga idejében. A sokat megélt színésznő, Demi Moore a Twitteren keresztül ajánlotta rajongóinak és férjének, mivel Ő maga ” sorsfordító erejű” üzenetre talált a könyv elolvasása közben

Szívfacsaró, élménydús, letehetetlen, egyik legjobb könyvélményem.

http://www.libri.hu/konyv/a-visko.html

 

Könyvek motivációhoz, ha kell egy kis energia…

Esther and Jerry Hicks könyvei Pl. Az érzelmek megdöbbentő ereje.

Titoktündér a gyereknek, A milliomos elme titkai a felnőtteknek

Szabó Péter könyvei és hanganyagai, pl Van élet a halál előtt c könyve

Dr Joseph Murphy -a tudatalattid csodálatos hatalma c könyv nagy áttörést hozott egy olvasónk életébe
dr Joe Vitalea könyvei pl a kulcs

Louise l. Hay: Éld az életed

Szabó Péter: Állj félre a saját utadból!

Napoleon Hill: Gondolkodj és gazdagodj

Steve Chandler: Teremtsd újra önmagad

Mennyei próféciák

Bogyó és Babócát, Thomast, Tesz-Vesz Várost olvass, ha nagyon belegabalyodtál egy problémába

Richard Branson: A Virgin sztori, Az első millióm című könyv

Steve jobs és Coco Chanell önéletrajzi kötete

Wolf Gábor: Kisvállalati marketing biblia, A Google sztori pedig az üzletben segít

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani?

Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

2011-2015 Thetahullám - © Minden jog fenntartva.

Telefon: 06 20 4863533 - E-mail: info@thetahullam.hu