Jelentkezz be egy konzultációra! 06 20 4863533
Kapcsolódj az áramlathoz! Gyorsan és könnyedén...

Szeretlek. Töltsük külön a Valentin napot!

A történet a saját házasságomról szól. Nem épp tipikus Valentin napi terv, igaz?

A sztori a következő:

Átgondolatlan tervezés miatt tavaly beterveztem egy ThetaHealing haladó tanfolyamot a Valentin napi hétvégére. Gondoltam, annyira még menthető a dolog, hogy majd a napján, szombat este elmegyünk vacsizni.

Igen ám, csakhogy az év legnagyobb borkóstoló rendezvénye, a Borjour Magnum arra a szombat estére esett, és az én férjem borász. Sakk-matt.  Én dolgozok napközben, ő kóstol és beszélget a borász ismerőseivel este. Klasszik Valentin napi program.

És MÉGIS! Ez a szombat volt a legjobb Valentin napunk. Miért? Mert a szerelmünk nem dátumhoz kötött. Stabil. Szeretetteli. Nap, mint nap. Így engedtük azt csinálni a másiknak, amit a legjobban élvez és szeret (persze egymáson kívül). Ő így szombat reggel mindent megtett, hogy időben elindulhassak a tanfolyamra, én pedig este bíztattam telefonon, hogy maradjon csak a rendezvényen, amíg kedve tartja, nem kell egy hülye dátum miatt hazarohannia, olyan ritkán beszélgethet az ország különböző pontjain lévő borász barátaival.

Így egyedül mentem le este a helyi étterembe Pho levest enni. Direkt telefon és könyv nélkül. Kiélvezve, hogy pont olyan boldog vagyok egyedül, az egymásra figyelő és tartalmas házasságom tudatában, mint azok a párok, akik egymás szemében merültek el az étteremben.

Nekünk erről szól a Valentin nap. A boldog házasság nem ezen a napon múlik. Sokkal inkább azon, mennyire tudjuk egymást támogatni, szeretni, tisztelni.

Azért másnap mi is elmentünk vacsizni :)

Neked mi a kedvenc szerelmes történeted?

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani?

Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

2011-2015 Thetahullám - © Minden jog fenntartva.

Telefon: 06 20 4863533 - E-mail: info@thetahullam.hu