Jelentkezz be egy konzultációra! 06 20 4863533
Kapcsolódj az áramlathoz! Gyorsan és könnyedén...

Akarod érteni az állatok nyelvét?

Nekem már megy. Így sikeresen gyógyítottam így a macskám fájó lábát nem egyszer… De nem csak gyógyításra használom: nyaranta meg szoktam beszélni a szúnyogokkal este, ha kitelepszem, hogy menjenek máshová vacsorázni, minket kerüljenek el. Mi az a módszer, amivel mindez megy? A ThetaHealing. Bizony, ez nem csak egy gyógyító technika.

Görgess tovább meglepő érdekességekért!

Szeretnéd biztonságban tudni a családod? Reggel 5 perc alatt, amíg a fürdőben vagyok, magam elé idézem az aznapi teendőimet, és feltöltöm pozitív energiával. Történjen minden a legjobb úton módon. Minden szerettemnek küldök segítő és gyógyító fényt, szeretetet. Máris jól indul a napom.

Szeretnél GMO és vegyszermentes ételt enni? Leülök a reggelizni, és közben megtisztítom az ételt minden növényvédő szertől, stressztől, antibiotikumtól, negatív energiától és feltöltöm tápanyagokkal. Ha épp diétázok, a szénhidrát tartalmát szeretetté változtatom.

Szeretnél kellemes munkaügyeket? Ha ügyet intézek, egy piros lámpánál az autóban megrendelem a parkolóhelyem, és kérem, hogy a legjobb időpontban érjek oda, így általában elkerülöm a késést, ha mégis kések, kiderül, a partneremnek így volt a legjobb.

A hivatalt feltöltöm szeretettel, kitakarítom a rossz szájízű ügyintézések energiáját, és minden dolgozónak küldök pozitív energiát, valamint hogy érezzék a nagyrabecsülésem, és így általában gyorsan és könnyedén sikerül túljutnom a bürokrácia útvesztőin.

Az ebédnél elvégzem a reggelinél bevált étel áldást, így akkor sem kell aggódnom, ha nem a saját főztöm eszem, sosincs gondom a gyomrommal e miatt.

 A ThetaHealing egy varázspálca a mindennapjaimban!

Szeretnéd frissen tartani a szemed szemcseppek nélkül? Délután, amikor a gép előtt dolgozok 3-4 órát, kiveszem a szememből a monitor okozta stressz és a sugárzást, így hosszan tudom viselni a kontaktlencsém nap, mint nap, szemfáradtság nélkül.

Ha bevásárolni megyek (utálom!) akkor a bolt felé menet feltöltöm az egész áruházat pozitív energiával, és betöltöm, hogy könnyen és gyorsan végzek, rövid a sor, vagy nyílik nekem új pénztár.

Este pedig, ha olyan helyzetbe kerülök, amikor úgy érzem, ma nem tenne jót az alkohol, de a csapat pálinkázós, egyszerűen lecserélem az alkoholt Feltétel Nélküli Szeretetre. Működik!

Azokban a helyzetekben, amikben régen felbosszantottam volna magam, most higgadt tudok lenni, sőt, nevetek rajta. Könnyeddé tud tenni még egy olyan eseményt is, amikor megbírságol a rendőr, a végén még ő jött zavarba, amikor megköszöntem a csekket. Amin persze a kiszabható bírság minimum összege szerepelt.

 A legviccesebb dolgok, amikre eddig használtam a Theta-t:

-távol tudom tartani vele a szúnyogokat, pókokat egész nyáron,

-ha nem volt más lehetőségem, mint a tilosban parkolás, arra a 2 órára láthatatlanná tettem az autóm az ellenőrök számára. Megúsztam

-teljesen józanul végig kóstoltam egy Borjour Magnum borgálát, ami “all you can drink” tipusú rendezvény, és borász feleségként nagyon is érdekelnek a borok. Csak a másnaposság nem hiányzott, mert másnap egy fontos tanfolyamra mentem.

-tavaly a monszun ideje alatt voltunk Balin, napi 60 mm esőt ígértek, de mi a 10 nap alatt csak 2x áztunk meg, este hazafelé. Mert nem volt elfogadható opció számomra, hogy esőben töltsek ott 10 napot.

Nehogy azt hidd, hogy a ThetaHealing csak betegségek gyógyítására való!

A ThetaHealing felhasználásának csak a képzeleted szab határt. Kérem a varázspálcám! Ezt jelenti az a mondat amikor tanfolyamra invitállak, hogy vedd a kezedbe az életed, és tanulj ThetaHealing-et.

Van kedved csatlakozni ahhoz a közösséghez, aki könnyedén éli az életét? Jelentkezz most a következő tanfolyamra, vagy próbáld ki a saját bőrödön az erejét egy személyes konzultáción! Visszajelzéseket itt olvashatsz.

A blogomon, Facebook oldalamon sok ingyenes segítséget találsz!

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy ne maradj le a hasznos és szórakoztató írásokról!

Várlak szeretettel!

Legyen szép a napod!

Monostori Tímea
ThetaHealing tanár és konzulens, Készségfejlesztő tréner

 

 

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani?

Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

2011-2015 Thetahullám - © Minden jog fenntartva.

Telefon: 06 20 4863533 - E-mail: info@thetahullam.hu