Jelentkezz be egy konzultációra! 06 20 4863533
Kapcsolódj az áramlathoz! Gyorsan és könnyedén...

Adj drágakövet ajándékba, ingyen….

 

Ki az az ember az életedben, aki komoly pozitív nyomot hagyott, aki valódi változást hozott neked, akár egyetlen mondatával? Mondtad már neki? Tud róla, mennyire hálás vagy neki? Tudod-e, mennyire segít egy nehéz pillanatban egy ilyen „vallomást” felidézni? Én ma szembesültem vele.

Thetahealing

Tréninget tartottam egy csapatnak, és az egyik szünetben odajött hozzám az egyik résztvevő. Elmondta, hogy 2009-ben volt egy vezetői tréningemen, és ott a szünetben elmesélte, hogy gondjai vannak a gyerekeivel. Délután egyedül vannak otthon. A nagy szorgalmas, leül azonnal tanulni, de a kicsi játszana, nem halad. Emiatt a nagy folyton veszekszik vele, a kicsi tanul is meg nem is, és este, amikor hazajönnek a szülők, ők a vitába csöppennek, és persze ők is vitatkoznak a kicsivel. Aki viszont úgy érzi, egész délután tanult. Csak kicsit szinezett közben. Egyenes út a tanulás megutálásához.

anyakiabál

Mire én javasoltam neki, csak úgy mellesleg, hogy hagyják a kicsit játszani, amíg a szülők hazaérnek, és akkor viszont tanulás van 1 órán át, intenzíven. Megfogadták.

És most azért jött oda a hölgy hozzám a szünetben, hogy elmondja, megváltoztattam a családjukat, a hangulatot, a működést. Megszűnt a vita, a feszültség. Beköszöntött a béke, és a kicsi szorgalmasan tanult esténként a szülőkkel. Ma egyetemre készül, és remekül tanul.

ovi

Bevallom, én már nem emlékeztem erre a sztorira. Trénerként rengeteg emberrel beszélgetek. De hatalmas élmény volt tudni, hogy valakinek ekkora hatással voltam az életére. Meg fogja melegíteni ez a történet a szivemet azokon a napokon, amikor épp kilátástalannak érzem az oktatási munkám.

Te kinek tartozol egy vallomással, egy hálás szóval? Ne halogasd! Tedd meg, írj neki, hívd fel vagy fuss össze vele Lehet, hogy az idei karácsonyi szezon legszebb ajándékát adod neki…

Egy drágakövet, ami neked nem került semmibe…

Szeretettel: Timi

Nehezen mondasz nemet?

Magabiztosabb, sikeresebb, boldogabb életet szeretnél, amit jobban tudsz irányítani?

Ajándékba adom neked legújabb minikönyvem, töltsd le most, alkalmazd azonnal!

2011-2015 Thetahullám - © Minden jog fenntartva.

Telefon: 06 20 4863533 - E-mail: info@thetahullam.hu